Bedrijfstrainingen

Bedrijfstrainingen

 

 

Jungen Mediations heeft vanuit haar beroepsmatige professie een gedegen opleiding genoten in geweldloze communicatie en conflicthantering. Dat in combinatie met de jarenlange ervaring in het bedrijfsleven zorgt ervoor dat wij optimale trainingen op het communicatieve vlak kunnen verzorgen voor uw onderneming. Wij hebben voor u de volgende trainingen in ons assortiment:

 

  • Klantgericht Communiceren

In deze training komt onder andere de geweldloze communicatie van Rosenberg aan bod. Ook worden verschillende klantbenaderingen behandeld, diverse vraagtechnieken geoefend en het omgaan met weerstand/klachten. Naast de theorie, is een praktijkoefening onderdeel van de training. Deze training is met name geschikt voor medewerkers die veelvuldig klantcontact hebben. Bijvoorbeeld medewerkers van klantcontact centra.

 

  • Conflicthantering Management

Deze training wordt vooral verzorgd voor managers die in verband met hun functie te maken krijgen met conflicten op de werkvloer. Dat kan zijn enerzijds tussen de medewerkers onderling of anderzijds tussen het management en de medewerker. Het doel is onder andere om arbeidsconflicten te voorkomen. Deze training geeft inzicht in de verschillende conflicthanteringstijlen, maakt een persoonlijke analyse en geeft praktische handvaten om het gesprek met de conflictpartijen aan te gaan. Ook hier is een praktijkoefening onderdeel van de training.

 

Informatie

Voor meer informatie en een offerte op maat voor uw onderneming, kunt u graag contact opnemen via Info@Jungenmediations.nl of maakt u een afspraak voor een vrijblijvend intake gesprek.

 

Ons kantoor:

 

Jungen Mediations

Oliemolenstraat 60

6416 CB Heerlen

 

Tel. 06-53616031

E-mail: info@jungenmediations.nl

Maak een afspraak:

 

Stuur ons een e-mail of bel ons voor een vrijblijvend introductiegesprek

 

Volg ons:

 

Jungen Mediations is ook actief op de social media kanalen, volg ons voor meer informatie.

Copyright © All Rights Reserved