Kosten Mediation

& ECHTSCHEIDINGSBEMIDDELING

 

Kosten van Mediation?

De totale kosten van een mediation traject hangen af van het aantal gesprekken. Gemiddeld zijn er drie tot vijf sessies nodig van 1,5 tot 2 uur. Een procedure bij de rechtbank duurt vaak meer dan een half jaar. Vaak betalen partijen beiden de helft van de kosten. Ook een andere verdeling van de kosten is mogelijk. Wij hanteren een uurtarief van Euro 125,00 exclusief BTW. Een aantal zaken biedt Jungen Mediations en echtscheidingsbemiddeling kosteloos aan:

 

•Introductiegesprek

•Kindgesprek

•Evaluatiegesprek

 

Rechtsbijstandsverzekering

 

Een aantal rechtsbijstandsverzekeraars vergoeden de kosten van mediation. Indien dit in uw geval van toepassing is, kunt u dit terugvinden in uw polisvoorwaarden of u kunt contact opnemen met uw verzekeraar.

 

Subsidie van de Raad voor Rechtsbijstand

 

In sommige gevallen worden de kosten voor mediation voor een gedeelte vergoed door de overheid. U heeft dan tot een bepaalde inkomens- en vermogensgrens recht op gesubsidieerde mediation. Dit wordt ook wel een mediation toevoeging genoemd. U betaalt dan een eigen bijdrage, afhankelijk van uw inkomen is dat minimaal € 50,00. Voor meer informatie over gesubsidieerde mediation kunt u terecht op de website van de Raad voor Rechtsbijstand. Alleen particulieren komen hiervoor in aanmerking.

 

U kunt vrijblijvend telefonisch contact opnemen, via het online contactformulier of per e-mail info@Jungenmediations.nl

 

Ons kantoor:

 

Jungen Mediations

Oliemolenstraat 60

6416 CB Heerlen

 

Tel. 06-53616031

E-mail: info@jungenmediations.nl

Maak een afspraak:

 

Stuur ons een e-mail of bel ons voor een vrijblijvend introductiegesprek

 

Volg ons:

 

Jungen Mediations is ook actief op de social media kanalen, volg ons voor meer informatie.

Copyright © All Rights Reserved