Familie Mediation

Familie Mediation

 

 

 

Familie Mediation

Het gezin of de familie is voor veel mensen het belangrijkste wat er is. Toch gebeurt het weleens dat er binnen de familie conflicten ontstaan waardoor familieleden uit elkaar worden gedreven. Dat kan veel leed veroorzaken. Het is niet altijd gemakkelijk om toenadering tot elkaar te zoeken en om de problemen op een constructieve wijze op te lossen.

 

Rol van de Mediator

 

De rol van de mediator is om op een onafhankelijke wijze te bemiddelen bij uw familieconflict. Tijdens deze gesprekken gaat de mediator samen met u en de betreffende familieleden het gesprek aan. Uw mediator speelt hierin een begeleidende en bemiddelende rol. Uw mediator zal gedurende het hele proces aandacht hebben voor de eventuele emoties die hierbij kunnen spelen. Een mediator van Jungen Mediations en echtscheidingsbemiddeling zorgt ervoor dat alle familie leden samen op zoek gaan naar een oplossing waarin alle familieleden zich kunnen vinden.

 

Voordelen familie mediation

 

Steeds meer mensen ontdekken de voordelen van mediation ten opzichte van een juridische procedure. Een verschil tussen een mediator en een advocaat is dat een mediator voor alle betrokken partijen werkt, geen oordeel velt, geen oplossingen opdringt en ook geen besluiten voor u neemt. De mediator heeft niet als een advocaat het doel om een zaak te ‘winnen’. Bij mediation zijn er geen winnaars en verliezers; het gaat erom dat u met de hulp van een professionele bemiddelaar er samen uitkomt. Bovendien hoeft niet elke partij een eigen advocaat in te schakelen en zijn er geen complexe en langdurige juridische procedures nodig. Dat scheelt in de kosten en bespaart u tijd.

 

U kunt vrijblijvend telefonisch of via het online formulier contact met ons opnemen voor een gratis introductiegesprek. Bij ons kunt u ook een afspraak maken buiten de reguliere kantoortijden.

 

 

Ons kantoor:

 

Jungen Mediations

Oliemolenstraat 60

6416 CB Heerlen

 

Tel. 06-53616031

E-mail: info@jungenmediations.nl

Maak een afspraak:

 

Stuur ons een e-mail of bel ons voor een vrijblijvend introductiegesprek

 

Volg ons:

 

Jungen Mediations is ook actief op de social media kanalen, volg ons voor meer informatie.

Copyright © All Rights Reserved