Over ons


Over Ons


Ons kantoor


Jungen Mediations, Training & Coaching

Oliemolenstraat 60

6416 CB Heerlen


Tel. 06-53616031

E-mail: Info@Jungenmediations.nl

Copyright © All Rights Reserved

Jungen Mediations is een ervaren ADR gecertificeerd Register Mediator en heeft jarenlange ervaring in het begeleiden van echtscheidingen. Daarnaast heeft zij haar sporen verdiend door jarenlange conflicthanteringen, coachings- en trainingen in het bedrijfsleven te begeleiden en staat ingeschreven in het ADR International Register als certified mediator, conflictcoach, negotiator en ICR register coach.


Naast register mediator zijn wij ook gecertificeerd KIES Mediator. Op deze manier kunnen kinderen bij het scheidingsproces worden betrokken op een manier waarop dat voor de ouders en kind (eren) gewenst is en bij leeftijd passend is. 


Als deskundig en professioneel mediator voor de regio Limburg Zuid vertegenwoordigen wij het landelijke netwerk van HelloMediator. Zie hiervoor graag Www.HelloMediator.nl.

We zijn lid van diverse bedrijfs- en beroepsverenigingen zoals de Nederlandse Mediation vereniging (NMv).


Om op een breed vlak onze dienstverlening aan te bieden, werken wij daarnaast samen met (kinder) coaching praktijk Visual Brainwaves welke een toegevoegde waarde kunnen bieden als het gaat om kindercoaching, samengestelde gezinnen kwesties en relatiecoaching.