Over ons


Over Ons


Jungen Mediations & Relatiebemiddeling is een ervaren ADR gecertificeerd Register Mediator en en relatie bemiddelaar en heeft jarenlange ervaring in het succesvol begeleiden van koppels bij relatiebemiddeling zodat de relatie in kracht wordt hersteld en partijen zich weer prettig voelen. Ook als het gaat om het begeleiden bij echtscheidingen hebben wij succesvol bemiddeld door de jaren heen. Met een gedegen juridische kennis en vastlegging zorgen wij ervoor dat uw echtscheiding goed wordt afgerond. 


Naast register mediator zijn wij ook gecertificeerd KIES Mediator. Op deze manier kunnen kinderen bij het scheidingsproces worden betrokken opdat ook de behoeften van de kinderen centraal staan. Natuurlijk op een manier waarop dat voor de ouders en kind (eren) gewenst is en bij leeftijd passend is. 


Als deskundig en professioneel mediator voor de regio Limburg Zuid vertegenwoordigen wij het landelijke netwerk van HelloMediator. Zie hiervoor graag Www.HelloMediator.nl.

We zijn lid van diverse bedrijfs- en beroepsverenigingen zoals de Nederlandse Mediation vereniging (NMv).


Om op een breed vlak onze dienstverlening aan te bieden, werken wij daarnaast samen met (kinder) coaching praktijk Visual Brainwaves en met het boek 'Indianenmagie' van Blanche Ortmans ter ondersteuning van kindgesprekken in een scheiding zodat de scheiding op een laagdrempelige manier met de kinderen besproken kan worden.