Kosten

Kosten 

Kosten Relatiebemiddeling


De kosten bedragen Euro 95,00 per sessie van  gemiddeld 1,5 uur inclusief BTW voor 2 personen gezamenlijk. Voor individuele relatiebemiddeling bedragen de kosten Euro 87,50 per sessie van gemiddeld 1,5 uur. Gemiddeld slagen partijen erin om binnen circa 3-5 sessies tot een gezamenlijke oplossing te komen. Om de tarieven beheersbaar en overzichtelijk te houden, bieden wij ook pakketten aan. Het tarief voor een pakket bedraagt

Euro 450,00 inclusief BTW voor 5 sessies in totaal van 2 personen.


Vergoeding vanuit Verzekeraar

De kosten van relatietherapie worden in de meeste gevallen niet vergoed vanuit de basisverzekering. Behalve als relatietherapie onderdeel is van een andere psychische aandoening. Wel vergoeden enkele verzekeraars de kosten vanuit de aanvullende verzekering. Dit is afhankelijk van het pakket. U kunt hiernaar informeren bij uw zorgverzekeraar.


Kosten Mediation 


Om de tarieven beheersbaar en overzichtelijk te houden, hebben wij 4 verschillende mediation pakketten voor u samengesteld. Hiermee heeft u de keuze wat bij uw situatie het beste aansluit en betaalt u alleen voor die dienstverlening die u nodig heeft.

Het tarief van het reguliere mediationpakket bedraagt Euro 1.450,00 inclusief BTW. Hierin zijn 5 mediationgesprekken van 1,5 uur inbegrepen, de begeleiding, de opmaak van alle stukken en alle kosten van de rechtbank. Hierdoor krijgt u niet te maken met onvoorziene kosten. Via Info@Jungenmediations.nl kunt u ons graag benaderen voor een vrijblijvende prijsopgave. Wij sturen u de opgave van alle mediationpakketten vrijblijvend toe.

Het is ook mogelijk losse mediation af te sluiten. De prijs hiervan bedraagt Euro 150,00 inclusief btw ongeacht het aantal personen. Gemiddeld slagen partijen erin om binnen circa 3-5 gesprekken overeenstemming te bereiken. Een gesprek duurt circa 1-1,5 uur. Indien u voor losse mediation kiest dan worden de kosten van de rechtbank separaat bij u in rekening gebracht. 


Vrijblijvend KIES gesprek

Jungen Mediations is naast Familie mediator ook gecertificeerd KIES Mediator. Dat betekent dat indien u dit wenst ook de kinderen een stem kunnen hebben in het proces. Dit in de vorm van een vrijblijvend gesprek met uw kinderen. Als KIES Mediator zijn wij hier speciaal voor opgeleid. Hierbij kunnen de kinderen aangeven wat voor hun belangrijk is na de scheiding en of de kinderen nog speciale begeleiding nodig hebben tijdens of na het scheidingsproces. Dit alles natuurlijk op een bij de leeftijd van de kinderen passende wijze. 


Een aantal rechtsbijstandsverzekeraars vergoeden de kosten van mediation. Indien dit in uw geval van toepassing is, kunt u dit terugvinden in uw polisvoorwaarden of u kunt contact opnemen met uw verzekeraar.


Subsidie van de Raad voor Rechtsbijstand


In sommige gevallen worden de kosten voor mediation voor een gedeelte vergoed door de overheid. U heeft dan tot een bepaalde inkomens- en vermogensgrens recht op gesubsidieerde mediation. Dit wordt ook wel een mediation toevoeging genoemd. U betaalt dan een eigen bijdrage, afhankelijk van uw inkomen is dat minimaal € 50,00. Voor meer informatie over gesubsidieerde mediation kunt u terecht op de website van de Raad voor Rechtsbijstand. Alleen particulieren komen hiervoor in aanmerking.


U kunt vrijblijvend telefonisch contact opnemen, via het online contactformulier of per e-mail info@Jungenmediations.nl